sâmbătă, 18 septembrie 2010

Timpu trece ..

Timpu nu asteapta pe nimeni.Daca esti dispus sa`l urmezi e bine daca nu...timpu oricum trece.Poate sa zica si ea acum ca timpu a trecut,vacanta sa terminat.Adica timpu a trecut si va mai trece.
Daca ar sta sa analizeze cam ce a facut in vacanta asta ar zice ca a pierdut timpu.De fapt nu ea a pierdut timpu,timpu a pierut`o pe ea ..ea a facut doar sa`l traiasca. Si la trait destul de bine fata de vacanta trecuta care nu a fost una chiar favorabila.
Daca s`ar intampla sa se repete lucruri care in trecut le`ai mai facut si sa se repete in aceasi perioada spui ca timpu sa intors.Nu.Timpu nu se intoarce niciodata si nu se intoarce pentru nimeni.Pur si simplu se repeta istoria sau anumite chestii e doar o coincidenta.
Si acum a inceput scoala...Nu face decat sa se gandeasca la vacanta si la timpu petrecut cu cei dragi pe care la folosit cu drag.
Acum aceeasi muzica in casti acelasi curs de ore repetate saptamana de saptamana cam asa ar trece prin timp.
Ii lipseste vacanta,ii lipsesc nebuniile facute in vacanta,ii lipseste timpu trecut!

5 comentarii:

  1. cu totii ne gandim la trecut din pacate ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Clipele frumoase pentru oamenii obisnuiti,sunt atat de putine! si cred ca din acest motiv le traim intens,intr-o maniera maxima...stim ca nu ne vom intalni curand cu ele! Cei care le au prezente frecvent,nu le apreciaza valoarea...si uite asa,suntem intr-o continua nemultumire...nemultumire de noi,de cei ce ne sunt in preajma,de ceea ce ne este dat sa traim vis-a-vis de ceea ce ne-am dori sa traim!

    RăspundețiȘtergere
  3. the past is the best way to revenge on someone :)

    RăspundețiȘtergere

:X

:X
:X