miercuri, 27 aprilie 2011

26.04.2011-Am plecat !

Gata !
Uite..imi pare rau ca a trebuit sa fie asa,dar nu stiam ce sa fac,imi pare rau ca a trebuit sa ma vezi plangand asa,dar a fost prima si ultima oara cand m`ai vazut asa.
Iti multumesc ca nu m`ai lasat singura,ca mi`ai sters lacrimile,ca m`ai luat in brate,ca m`ai sarutat,si ca mi`ai rupt ochelarii doar ca nu vroiam sa ma uit in ochii tai,ca nu m`ai lasat sa trag singura.
Te`am chemat sa stai cu mine acolo,eu ti`am zis ca vreau sa dorm,si chiar asa a fost,eram obosita si ma durea foarte tare capu,si ochii imi erau obositi si inca inlacrimati,am vrut sa adorm langa tine. Te`ai intins langa mine pe iarba,ma asteptam sa pleci si sa ma lasi acolo, mi`ai dat ochelarii jos,de data asta nu i`ai mai rupt,mi`am dat parul la oparte,m`ai mangaiat pe fata... iar eu ti`am zis ca e ultima oara,si m`ai intrebat ultima oara ce?... Ultima oara cand stai cu mine,cand ma saruti,cand ma mangai,cand ma iei in brate,cand sunt langa tine. M`ai intrebat daca asa vreau si am spus un "da" hotarat. Si credema ca niciodata n`am fost mai sigura cand am spus asta si sa fie legat de tine,de mine,de noi.
Cand plangeam mi`ai spus ca ma iubesti dar nu poti sa stai cu mine,si n`am putut pricepe asta niciodata,te`am intrebat atunci de ce nu ma lasi in pace si mi`ai spus ca lumea e prea insistenta si eu plang mereu.. te`am privit in ochi si ti`am spus sa nu te mai iei dupa lume,iar mie imi trece.. Te`ai ridicat si ai plecat,atunci m`am simtit mai singura ca niciodata,nu ma asteptam,dar ai facut cativa pasi te`ai oprit,m`ai strigat si mi`ai spus ca ma iubesti..nu stiam daca sa raspund sau nu si am lasat capul in jos si am inceput iar sa plang,nu puteam sa inteleg pur si simplu de ce.
Am incercat sa ma linstesc singura,dar nu prea am putut... Te`ai intors si ai vazut ca inca plang,m`ai luat in brate iar,mi`ai sters lacrimile,incepusem sa ma simt mai bine,m`ai ridicat si ai spus sa merg sa ma plimb cu tine daca tot e ultima oara,ai spus sa fie frumos. Am acceptat te`am luat de mana si am plecat... Ne`am asezat mai departe de restu care erau cu noi,te`ai pus in fata mea si te`ai uitat in ochii mei si m`ai intrebat daca iti dau un bot,asa de ultima oara. Mereu cand spunei "ultima oara" ma apasa un gol imens,si ma gandeam ca o sa se termine repede momentu ala si ca am sa plec si de data asta definitiv. In momentul ala nici nu stiam ce sa fac:sa ma bucur ca erai acolo cu mine si sa ma bucur de moment,sau sa plang ca eram constienta ca era ultima oara si dupa am sa plec. Am inceput sa ne sarutam,m`ai lasat pe spate,mi`ai spus lasate ca esti cu mine si n`ai sa cazi,atunci inima incepuse sa`mi bata mai tare,ma simteam protejata,era perfect,ceru albastru,iarba verde,soarele,zgomotele padurii,timpu parca statea in loc.
A fost o zi speciala,multumesc ca m`ai facut sa ma simt asa de bine.
Poate si datorita acestei zile am inteles intr`un final,ca da ma iubesti si nu ma poti tine langa tine,prin asta ma protejezi,pentru ca stii ca ma faci mereu sa sufar si ma vrei fericita,mare pacat ca nu langa tine.
Am plecat ...
P.S: Te iubesc ! <3

2 comentarii:

  1. o,da de fiecare data ma impresioneaza ceea ce scrii si stii de ce? pt ca ma regasesc perfect in tot. te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  2. Scriu ce traiesc si ce simt.. Multumesc .te pup !

    RăspundețiȘtergere

:X

:X
:X