sâmbătă, 14 august 2010

S`a dus si de data asta ...

Era perfect,dar ti`am zis ca se duce repede ca nu poate sa stea mult si la tine...
Si ieri cand admirai stelele iti doareai sa nu se mai termine. Si acum s`a terminat,s`a dus si de data asta fericirea cum ti`am zis,nu tine mult,acum inteleg de ce iti era teama.
Stiu ca iti doresti acum sa n`o mai faci alta data...inteleg.
Uite...era bine cand eram copii,pentru ca loviturile,juliturile in genunchi dureau mai putin si se vindecau si repede fata de loviturile care le iei acum...in suflet.
...
Din multimea de oameni si agitatia care era nu auzeam decat zgomotul de pe scena...stai..stiu si ce zgomot Directia 5-Am nevoie de tine... a fost..nu stiu zici ca`mi cantau mie,nu auzeam vocile din jurul meu,oamenii ce se miscau intr`o parte si in alta nimic...doar versurile melodiei si atat.
Imi doream ca atunci sa nu fiu acolo, ar suna prostesc...dar era mai frumos sa fi plutit pe un nor sa ajung sa ating stelele de aseara la momentu ala perfect, sa cred ca de fapt visam si nu era real...dar uite ca a fost real si e real.
Ma tot intreb de ce perfectul si fericirea nu vor sa stea si la mine? De ce trebuie sa plece imediat de la mine? Da stiu...n`am raspuns pentru intrebarile astea.
Lasa trece bine ca nu e si mai rau.
Oricum respect fiecare alegere care a fost luata si mergem mai departe cu sau fara.
Stai...si Vama?... Lasa...
Promit ca o sa am grija data viitoare... Dar nu cred ca o sa mai permit sa fie o data viitoare.

2 comentarii:

:X

:X
:X