marți, 13 iulie 2010

Despre mine :)


As incepe prin a`ti spune ca sunt o fata normala,obsnuita bla bla. Da poate nu e asa...vezi tu..sunt genu de persoana care`ia ii place sa iasa in evidenta,sa nu fiu ca toti,ca restu lumii,sa am ceva ce tu nu ai,sau sa am ceva ce nimeni nu are,sau are da nu ca al meu. Nu imi place sa fiu normala... De ce? Pentru ca mai toti sunt normali.
Imi place sa fiu creativa,imi place sa iubesc,si pot sa zic ca iubesc al dracului de mult :| si pot sa zic ca doare,da cum am zis nu sunt ca toti.
Fie care dinte noi se defineste prin ceva,toti suntem diferiti.
Mie nu`mi plac persoanele prefacute,mincinoase,false!
Te respect ma respecti,si daca ti`am zis ca te iubesc am fost sincera.
..Ce sa iti zic? Pai imi ador ochii :X (nu sunt modesta,dar incerc sa ma descriu sa iti arat cum sunt,ce imi place si nu),ador dansu imi place sa dansez,sa ascult muzica,sa ma plimb,ador sa stau cu prietenii mei: (Samira,Andreea,Coco,Teo Cip,Lulu,Scama,Ana,Roxxana,Dodo,Momo si uneori Georgyana:) ),ii iubesc enorm de mult si ma mulumesc cu ce am,imi place rosu,iubesc rosu.
Si cat despre baieti... Baiatu perfect pentru mine e sa fie ca mine,sa nu fie normal ca toti ceilalti baieti,sa aibe acel ceva de care sa ma simt atrasa.
Eu...vreau un baiat care sa ma gadile,sa ma ciupeasca,sa`mi puna piedica pe strada si sa radem impreuna de asta.O persoana care sa alerge cu mine in ploaie fara sa`i fie frica ca o sa`si murdareasca adidasii sau ca o sa se ude,cineva care sa ma tina strans de mana,care sa ma cifuleasca,sa ma traga de par,sa ma muste.
Vreau un baiat al carui zambet si voce sa ma topeasca,un baiat care sa ma stranga tare in brate,unde sa uit de tot,un baiat care sa se uite in ochii mei fara a`mi spune nimic,iar eu sa inteleg totul.Vreau un baiat care stie ca`mi place ciocolata,care stie ca`mi place sa ma maimutaresc,care ma intelege ca uneori sunt un copil retardat.Cineva care intelege ca am un orgoliu prostesc si ma supar din orice.Un baiat care stie ca pentru mine nu conteaza cuvintele.. ci gesturile mici chestiile nebunesti,care in ziua de azi nu mai conteaza pentru nimeni.
Un baiat care sa ma opreasca in mijlocul trecerii de pietoni doar pentru ca vrea sa ma sarute.Un baiat care sa danseze cu mine oricat de prost s`ar misca.Un baiat care isi doreste sa ma cunoasca care isi da seama cat de complicata ce fenomen anormal sunt.O persoana cu care sa ma simt in largul meu si care sa simt ca ma apreciaza pentru felul in care gandesc sh nebuniile pe care le fac.
Vreau ca atunci cand plang sa ma linisteasca oricare ar fi motivu,vreau un baiat care sa ma iubesca sincer,sa nu minta, pentru ca nici eu n`o fac!
Despre prietena mea cea mai bun? Sa fie intelegatoare,multumitoare pentru sprijinul pe care i`l acord,sa fie a mea,sa fie parte din mine,daca plang ea sa ma faca sa rad,sau sa planga cu mine.
Nu cer mult de la persoanele de langa mine. Decat sa ma faca sa zambesc :),sa nu ma lase la greu.
Familia mea? Cea mai importanta. Le multumesc pentru tot!
Si daca tot nu ai inteles ce fel de persoana sunt e problema ta.

4 comentarii:

:X

:X
:X