sâmbătă, 17 iulie 2010

Azi...


M-am trezit normal,pentru o zi normala. Da nu a fost asa.
Am simtit ceva care de mult era normal pentru mine si ma obisnuisem cu ceea ce simteam. Dar azi parca a fost puternic si a durut tare.
Cu fiecare vorba pe care o ziceam,fiecare litera pe care o scriam era urmata de o lacrima...spuneam cuvinte care ma dureau si ma faceau sa vars lacrimi,da nu ma opream continuam sa le spun plangand si cu durerea ce ma apasa din ce in ce mai tare... Nu bagam de seama ce era in jurul meu,vedem doar tastatura si ecranu in ceata pentru ca ochii imi erau inlacrimati.
Apoi a fost iar prezent...de dasta asta mai aproape si ceea ce insemna o durere mai mare. Momentu a fost frumos da dureros: Ochi in ochi,imi zambea,si eu la fel,dar pe dinauntru tipam si plangeam de durere si nu stiu de ce pentru ca eram obisnuita da parca azi am pierdut controlu,parca milioane de lacrimi imi atingeau buzele si le inghiteam le gustam in loc de apa ,parca ma hraneam cu ele,imi venea sa tip cat de tare pot. Da am tipat in tacere...
Fiecare vorba spusa ma atingea,am continuat sa zambesc fals ce e drept da am zambit,durerea incet incet a mai disparut la fel si prezenta...
Am plecat la o scurta plimbare si imi era mai bine uitasem parca pentru un moment.
Am ajuns acasa si normal ca am nevoie de vorbe dulci . Da de la cine mai exact cand si prietenii pe care ii am te ataca?
Nu-i nimic ma incurajez singura.
Azi a durut!

3 comentarii:

:X

:X
:X